Фен тема на Реал Мадрид
#21 Removed user 25.04.2011 15:38
Mantis
1226 Posts

Вече имам доста свободно време и тук ще слагам всичко което се случва с Реал Мадрид (новини, трансфери, предстоящи мачове и т.н.) :)


- Моуриньо води Джон Тери в Реал Мадрид

Жозе Моуриньо възнамерява да впривлече капитана на Челси Джон Тери в Реал Мадрид, съобщава "Газета Дело Спорт". Португалският специалист смятал, че единствено отбраната на "белия балет" има нужда от подсилване, за да може отборът да бъде по-силен от Барселона във всяка линия на терена.
Спациалния искал пак да събере Рикардо Карвальо и Тери, които си партнираха по чудесен начин в Челси и имаха голяма заслуга за това "сините" да спечелят последните три титли на Англия в историята.
Естествено, изглежда малко възможно лондончани да пуснат капитана си, но при добра парична оферта плюс някоя от звездите на Реал в замяна, Абрамович може и да склони на подобна сделка.

- Моу: Ще се борим за титлата, докато математически стане невъзможно

Мениджърът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо заяви, че тимът му ще продължава да се бори до последно с Барселона за титлата в испанския шампионат по футбол.
Реал разгромиха Валенсия с 6:3 на "Местала" в събота, но Барса остава с осем точки преднина след домакински успех над Осасуна.
"Моите играчи са винаги положително настроени. Аз съм много доволен от това. Ще се борим за титлата в Ла Лига, докато математически не се окаже невъзможно", заяви Моуриньо.

- Гуардиола: Не сме във форма, Реал са фаворити

Наставникът на Барселона Хосеп Гуардиола определи Реал Мадрид като фаворит в предстоящия полуфинал между двата тима от Шампионската лига.
Пеп сподели още, че отборът му не се намира в най-добрата си форма.
"Не се намираме в най-добрата възможна форма в момента, но поне емоционално всичко е наред. На "Бернабеу" ще бъде трудно и трябва да играем много сериозно. В момента Реал са фаворити и ние приемаме този факт, но сме готови за предизвикателството. Убеден съм, че Моуриньо ще бъде много доволен, ако реферът е португалец. Трябва да покажем силен дух в тези двубои, защото в последните два полуфинала ни бе много тежко. Видяхме силата на Реал с Бензема, Игуаин и Кака. Ние пък ще преценим състоянието на нашите играчи и в последния момент ще решим как ще играем в сряда", допълни специалистът.

Предстояща среща на отбора:
Шампионска Лига Реал Мадрид - Барселона от 21:45 на 27.04.2011 по BTV Action :)

#22 Removed user 25.04.2011 17:05
G.i. janes
157 Posts

еми вие вземете целият свят колкото до Тери може би ще премине в Мадрид поради слабата форма на Челси този сезон но не ви трябва защитата ви е доста добра имате си централни защитници: Пепе Рамос Карвальо Гарай Албиол , но Моу си знае работата

#23 Removed user 25.04.2011 17:07
Mantis
1226 Posts

<blockquote><h3>FC Barcelona написа:</h3>еми вие вземете целият свят колкото до Тери може би ще премине в Мадрид поради слабата форма на Челси този сезон но не ви трябва защитата ви е доста добра имате си централни защитници: Пепе Рамос Карвальо Гарай Албиол , но Моу си знае работата</blockquote>
Моля те, не се меси в чужди теми! Гледай си твоя отбор и остави Реал и не коментирай тук!

#24 Removed user 25.04.2011 20:19
Army men
661 Posts

Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.

#25 Removed user 25.04.2011 21:30
Outt a control
1169 Posts

<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote>
Албиол не е лош играч но просто не отговаря на класата на другите :)

#26 Removed user 25.04.2011 22:03
Mantis
1226 Posts

<blockquote><h3>Real Madrid CASTILLA написа:</h3>Албиол? Тоя защитник ли е? Това е най-голямата дупка на Реал Мадрид! Моля те, хич не ми го брой. Аз съм му пожелал да си счупи крака и да не докосне топка поне докато е в Реал Мадрид. Искрено се надявам да се махне през лятото... нека трови нервите на някой друг.</blockquote>
Определено! Джон Тери или Неманя Видич това е спасението в защита! :)

- Кака се сдоби и с дъщеричка

Поздравления трябва да получи халфът на Реал Мадрид Кака, чиято съпруга го дари с момиченце през уикенда.
Каролине Челико роди дъщеря на име Исабела в болницата "Алберт Айнщайн" в Сао Пауло. Двойката вече има един син Лука, роден през 2008 година. Футболистът не успя да присъства на събитието, тъй като играеше за Реал Мадрид при успеха с 6:3 над Валенсия. Халфът все пак посвети головете си в двубоя на нероденото тогава все още дете. Съпругата му пък съобщи новината в социалната мрежа "Туитър".
"Родих отново! Всичко бе нормално. Насладих се на всяка болка, всяка минута. Струваше си", сподели Каролине.
Кака пристигна в Сао Пауло в неделя, за да се срещне с дъщеря си за първи път, но ще се върне в Испания в понеделник.

- Двама от Реал до последно минават късни фитнестестове преди мача с Барса

Анхел ди Мария и Емануел Адебайор са под въпрос за предстоящия първи полуфинал за Шампионската лига между Реал Мадрид и Барселона на „Сантиаго Бернабеу“.
Ди Мария получи контузия в десния крак по време на финала за купата на Краля срещу Барселона (1:0) и му бе дадена почивка при гостуването на Валенсия. Бързоногият футболист почти сигурно ще бъде на разположение на Моуриньо за третото Ел Класико.
Адебайор също има контузия от двубоя с Барселона и пропусна двубоя от Примера дивисион с Валенсия.
Нападателят не взе участие в последните тренировки на отбора и утре ще стане ясно дали ще може да вземе участие в мача с Барселона.

#27 Removed user 25.04.2011 22:18
Outt a control
1169 Posts

Честито на Кака и му пожелавам скоро да е твърд титуляр ,зашото не му приляга резервната скамейка! :)

#28 Removed user 25.04.2011 22:35
Army men
661 Posts

Ако Кака покаже постоянство със сигурност, ще е титуляр, но от 1 мач не можем да съдим, все пак преживя доста контузии...Аз лично се надявам да е титуляр срещу Барса, но Йозил и Ди Мария си заслужават титулярно място също...

#29 Removed user 25.04.2011 23:12
Cotton candy kickers
830 Posts

Дали всеки се чуди,защо му е португалски съдия:D :D :D :D